CA | ES

SUBSCRIU-TE | PARTICIPA

Compartint Creem Oportunitats
La Única Comunitat Corresponsable amb l'Educació

Formulari de Publicació d’Iniciatives Educatives

DADES DE CONTACTE

Nom i cognoms*:

Email*:

Telèfon:

Entitat/Empresa:

Pàgina Web (de l’Entitat/Empresa):

Perfil*:

Tens autorització per publicar la Iniciativa*?

DADES DE LA INICIATIVA

Títol de la Iniciativa*:

Categoria de la Iniciativa*:

Àrea d’actuació/Implementació*:

Dades d’Ubicació:

Públic Objectiu*:

Organitzada/Promoguda per*:

Pàgina Web de la Iniciativa:

Té data de finalització la Iniciativa*?

*Omple en cas d’existir data de finalització

Data de finalització:

Dia:

Mes:

Any:

DESCRIPCIÓ DE LA INICIATIVA

Resum de la Iniciativa*:

Informació addicional:

ADJUNTAR ARXIUS

Adjuntar document (Màx. 5MB):

Adjuntar imatge (formats gif, png, jpg o jpeg / Màx. 2MB). La imatge es publicarà amb una grandària màxima de 254px d’ample x 158px d’alt:

TRADUCCIONS: Les Iniciatives es publicaran en dos idiomes, si disposes de la informació també en castellà, o si desitges facilitar-nos la tasca de traducció, pots adjuntar també un document amb els textos traduïts.

Introdueix el codi de la imatge. Gràcies!

captcha

He llegit i accepto les Condicions Generals d’Us, en les que es detallen les Condicions de Publicació d’Iniciatives Educatives establertes per Servieduca. També he llegit i accepto la Política de Privacitat a on s’especifica el tractament de les meves dades personals segons l’establert per la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades (LOPD).

Entenc que, si NO tinc autorització per a publicar aquesta Iniciativa, Servieduca s’ha de posar en contacte amb els organitzadors/promotors de la mateixa. Si indico que SÍ tinc autorització, Servieduca entén que pot procedir a la seva immediata publicació si així ho considera oportú.

Atenció!
Els textos a continuació són condicions i consells per a la publicació d’Iniciatives.


Què puc fer amb i sense autorització per publicar la Iniciativa?

1) Si tens autorització publicarem la Iniciativa.

2) Sense autorització estaràs recomanant la Iniciativa (ens posarem en contacte amb els promotors/organitzadors per a la seva publicació).


 


Què haig de tenir en compte quan ompli les dades de la Iniciativa Educativa?

1) El Títol ha de ser identificatiu amb el Projecte/Activitat/Programa. És important que es correspongui amb la denominació original (no s’admeten reclams publicitaris).

2) La Categoria permet indexar les Iniciatives. Servieduca es reserva el dret de canviar la categorització si amb això considera que millorarà el motor de recerca.

3) Inclou les Dades d’Ubicació si l’àrea d’actuació està limitada o si es requereix de la presència física de participants.

4) Defineix correctament el Públic Objectiu, ja sigui per edats, nivell formatiu, condició social, …

5) Si la Iniciativa Educativa té Data de Finalització no eliminarem el registre però si indicarem la seva condició de “finalitzada”.


 


Què haig d’incloure en la Descripció i com es publicarà?

1) El Resum de la Iniciativa ha d’incloure el Valor Educatiu i Social, així com l’objectiu/finalitat/missió de la mateixa. Inclou també les condicions de participació si és que existeixen.

2) A Informació Addicional pots incloure dades complementàries que consideris important que siguin públiques i que mereixeran un espai destacat a la Iniciativa publicada (reserves, dades de contacte, Facebook, Twitter, …).

3) Servieduca farà una adaptació de la informació facilitada. Consulta les Iniciatives publicades i usa-les com a model.


 


Quins arxius puc adjuntar, a on es publicaran i perquè serviran?

1) Pots adjuntar un document de presentació en els formats de Microsoft Office, Open Office i Adobe PDF. Assegura’t de disposar dels drets de publicació i reproducció abans d’adjuntar un arxiu..

2) Pots adjuntar una imatge o fotografia en qualsevol dels formats indicats. Assegura’t de disposar dels drets d’imatge i reproducció de les imatges, especialment si hi ha menors fotografiats.

3) Les Imatges serviran per il·lustrar la publicació de la Iniciativa i els documents adjunts seran descarregables a través d’un enllaç.


Subscriu-te a les Novetats
T’informem que Servieduca fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la navegació i realitzar tasques d’analítica. Acceptant la nostra política de privacitat i de cookies ens estaràs ajudant a optimitzar la teva experiència dins la Comunitat.