CA | ES

SUBSCRIU-TE | PARTICIPA

Compartint Creem Oportunitats
La Única Comunitat Corresponsable amb l'Educació

“Tecnologia al Servei de l’Educació”

QUI SOM ?

Servieduca.com el conforma un jove equip emprenedor que integren diferents disciplines i experiències professionals vinculades al món educatiu, social i laboral, tecnològic i empresarial. El seu esperit innovador, pedagògic i social resulta l’eix principal i motor del desenvolupament del projecte.

PER QUÈ HEM CREAT SERVIEDUCA ?

Davant la convicció que l’Educació no és un privilegi , sinó un dret constitucional i una prioritat social, hem desenvolupat un projecte que el seu objectiu és impulsar accions que promoguin la Responsabilitat Social Educativa, contribuint així a un Ecosistema Educatiu Sostenible.

Com a Comunitat Educorresponsable, tenim l’objectiu de créixer horitzontalment, amb la contribució i el suport dels membres, i la nostra intenció és poder oferir contínuament noves i millorades eines dirigides a contribuir amb l’Ecosistema Educatiu, de manera eficient i sostenible.

Fins ara no existia cap eina tecnològica que permetés trobar, de forma especialitzada, una àmplia varietat de recursos per a l’àmbit educatiu, i Servieduca neix amb la idea de cobrir una necessitat latent en la Comunitat Educativa.

COM HO PORTEM A TERME?

A Servieduca estem convençuts que per aconseguir la innovació educativa és necessari un canvi en profunditat que implica a tota la Comunitat. Per aconseguir el nostre objectiu hem passat 3 anys investigant i analitzant la realitat del context actual, al mateix temps que hem anat desenvolupant el projecte.

La nostra màxima és el coneixement i l’excel·lència, així que la nostra metodologia de treball es basa en el continu estudi i anàlisi de tots els agents i elements amb què ens impliquem, des de les necessitats estructurals fins als components tecnològics, passant pels perfils de la Comunitat.

Considerem l’Educació com un motor de transformació social, per això confiem en poder aportar el nostre gra de sorra per aconseguir amb això un Bé Comú. L’objetiu final serà sempre, amb el suport de la Comunitat Educorresponsable, contribuir a un Ecosistema Educatiu Sostenible.

Participa en la versió Test de Servieduca!

Què hauria de fer?

1º) Navegar per la web de la Comunitat

2º) Accedir a la Pàgina d’Oportunitats i testejar les funcionalitats

3º) Omplir un petit Qüestionari de Valoració

Per què col·laborar en la Versió Test de Servieduca?

La teva aportació ens permetrà aplicar millores que responguin a les necessitats de la Comunitat.

Omple el següent formulari si desitges participar

Moltes gràcies per la teva Col·laboració!

Nom:*

Cognoms:*

Nom Entitat/Empresa:

E-mail:*

Perfil:*

 He llegit i accepto les Condicions d’Ús i
la Política de Privacitat

Desitjo rebre les "Novetats" de Servieduca

Gràcies per sol·licitar la teva participació en

la Versió Test de Servieduca!

Molt aviat ens posarem en contacte amb tu

“Per un Ecosistema Educatiu Sostenible”

Subscriu-te a les Novetats
T’informem que Servieduca fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la navegació i realitzar tasques d’analítica. Acceptant la nostra política de privacitat i de cookies ens estaràs ajudant a optimitzar la teva experiència dins la Comunitat.