CA | ES

SUBSCRIU-TE | PARTICIPA

Compartint Creem Oportunitats
La Única Comunitat Corresponsable amb l'Educació

“Aula Formativa per a la inclusió social”
Dirigida a: Persones adultes
Àrea d’Actuació: Local
Població: Barri del raval a Barcelona
Província: Barcelona
Comunitat Autònoma: Catalunya
País: Espanya
Estat: Activa
Data de finalització:
Categories: Inclusió Socioeducativa i Professional
Tipus:
Comparteix la Iniciativa!

Descripció de la Iniciativa

L’Associació Estel Tàpia és una entitat sense ànim de lucre que des de 1984 es dedica a la inclusió social i laboral de persones adultes en situació de vulnerabilitat social i econòmica. El model d’inclusió de l’entitat és formatiu i, per això, desenvolupa metodològicament la formació en cultura del treball a través de l’Aula formativa Estel Tàpia.

Missió: L’Aula Formativa Estel Tàpia és un projecte educatiu dirigit a persones adultes en situació de vulnerabilitat socioeconòmica. Aquest projecte planteja metodològicament la inclusió de les persones a través de la formació en cultura del treball.

Visió: El gran repte del projecte és la inclusió: que tant el subjecte com la societat a la qual pertany siguin corresponsables en el procés d’inclusió.

Valors: La innovació del mateix està en la seva metodologia, que equilibra en el seu procés d’aprenentatge de l’àrea social i l’àrea tècnica. L’Aula Formativa genera un procés d’inclusió que canvia estructuralment la demanda immediata de l’usuari. És a dir, en lloc d’oferir la seva condició de persona vulnerable per obtenir recursos, es proposa un procés inclusiu: formar-se i participar activament en el taller.

Tenim com a referència per aconseguir la inclusió social i laboral els següents criteris de socialització: tolerància, ordre, organització, innovació i sostenibilitat, responsabilitat social, empatia. Aquests criteris són el marc sobre els quals el projecte educatiu es desenvolupa i cadascuna de les competències transversals reflecteixen el compliment dels mateixos .

Organitzada/Promoguda per: Associació Estel Tàpia
Documentació complementària:
Visita la Pàgina Web de la Iniciativa

Tornar

Subscriu-te a les Novetats
T’informem que Servieduca fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la navegació i realitzar tasques d’analítica. Acceptant la nostra política de privacitat i de cookies ens estaràs ajudant a optimitzar la teva experiència dins la Comunitat.