CA | ES

SUBSCRIU-TE | PARTICIPA

Compartint Creem Oportunitats
La Única Comunitat Corresponsable amb l'Educació

L’Única Comunitat Educorresponsable

Servieduca neix com una iniciativa innovadora impulsada amb la vocació i voluntat de crear un punt de trobada entre Entitats Educatives, Professionals, Famílies, Entitats Proveïdores i totes aquelles Persones i Institucions que comparteixin el interès comú per l’Educació.

Servieduca.com és la primera Comunitat Corresponsable amb l’Educació, que promou un espai on es difonen Iniciatives Educatives, es comparteix el Directori d’Entitats i s’ofereix el Marketplace amb les millors Oportunitats en productes i serveis.

El nostre objectiu és aportar solucions que permetin satisfer les necessitats de la comunitat educativa i unir esforços per contribuir a un Ecosistema Educatiu Sostenible. Estem compromesos amb la Responsabilitat Social Educativa, o com ens referim nosaltres a l’Educorresponsabilitat.

 

Una Comunitat Compromesa amb l’Educació

LA COMUNITAT

Proposem un espai nou, únic i exclusiu pensat per a totes les persones, professionals, institucions, organismes i organitzacions que col·laborin d’aquest especial interès o tinguin una vinculació amb l’àmbit educatiu.

Més Informació

INICIATIVES EDUCATIVES

Volem que conegueu totes aquelles activitats, projectes, accions i iniciatives amb Valor Educatiu i Educorresponsable. Consulta i Comparteix totes les Iniciatives Educatives publicades per la Comunitat.

Més Informació

DIRECTORI

Recolzem el compromís de les entitats que tradicionalment realitzen esforços per oferir les millors condicions a la Comunitat Educativa. Descobreix el Directori per buscar entre una gran varietat d’opcions i alternatives.

Més Informació

MARKETPLACE

Promovem el Consum Responsable per a tots els
membres de la Comunitat i convidem a les Entitats Educatives i Proveïdores a compartir i promocionar Oportunitats Educorresponsables.

Més Informació

Subscriu-te a les Novetats
T’informem que Servieduca fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar la navegació i realitzar tasques d’analítica. Acceptant la nostra política de privacitat i de cookies ens estaràs ajudant a optimitzar la teva experiència dins la Comunitat.